Despre mine si lupta mea

Buna ziua
draga functionarule, politistule, procurorule si draga judecatorule!

Sunt Vladimir Voiasciuc, un cetatean care vrea sa traiasca cinstitit in tara lui, cu incredere in faptul ca institutiile statului ii apara interesele si cu incredere in faptul ca Justitia ii face dreptate atunci cand este nedreptatit. Am 59 de ani.

Iata in continuare povestea mea si a luptei pe care o duc cu institutiile statului aliate cu bastanii.

De mic mi-am croit singur drumul prin viata, fiind plecat in lume de la varsta de 10 ani. Tot de tanar am inceput sa fac sport - box si culturism - mai exact de la varsta de 13 ani.
Mi-am construit un rost in viata, asa cum m-am priceput mai bine, ajutat fiind de oamenii pe care i-am intalnit, credinta in Dumnezeu si de incapatanarea mea de a pastra drumul drept.
Sunt acum patronul unei sali de fitness si culturism, cu 40 de ani de experienta ca sportiv si antrenor de fitness-culturism.

Spatiul in care imi desfasor activitatea se gaseste la demisolul cladirii de la adresa Traian Grozavescu Nr. 4 (in spate la Posta Mare), inchiriat in 1 iulie 2007. Venind aici, am inceput sa am probleme cu tiganii de la etajul superior (nivelul II), deoarece ei doreau cu orice pret sa-l dea afara pe proprietarul de la etajul I, care detine o suprafata de 66,50% din totalitatea imobilului, cumparat din 1957; este proprietar inclusiv pe demisolul pe care mi l-a inchiriat mie. Tiganii au dobandit partea de sus printr-o "mostenire" (in fapt o vanzare mascata) de la fostul prim-rabin al Timisoarei, domnul Neumann.

Timp de 50 de zile am avut parte de "iadul de pe pamant". Erau cate 15-20 de tigani cu gratarul in poarta, manele la maxim, blocau poarta de acces in imobil, urinau pe geamurile demisolului in sala de sport, isi dezveleau fundurile goale in fata vizitatorilor si clientilor salii, fecale pe geamuri si usi, scandal si amenintari de tot felul - atat la adresa mea si a proprietarilor cat si a clientilor. Ne pare rau ca nu ne-a venit mai devreme ideea sa-i filmam.

In acelasi timp, in interiorul imobilului - in special seara - copii familiei de tigani de la etajul II erau pusi sa sara pe podea, pana cand tavanul proprietarilor de la etajul I s-a lasat in jos, crapand in doua locuri de la un capat al camerei pana in celalalt.
Bufniturile si tencuiala care cadea din tavan erau completate de inundatiile intentionate in toata casa. Tiganii au carat apa si in camerele unde nu erau surse de apa si au astupat scurgerea de la balconul lor astfel incat apa sa nu iasa afara ci sa balteasca in casa si, pana la urma, sa se scurga la vecinii de la etajul I pe care doreau sa ii faca sa plece si sa le vanda lor ieftin.

Iata aici  un exemplu  de hartuire a clientilor salii de sport, cu un singur comentariu: "Asta e nimic fata de ce a fost!".
Aceste imagini sunt filmate dupa data de 22.08.2007, dupa aproximativ 54 de zile de scandal continuu si amenintari cu moartea la adresa noastra. Dupa interventii insistente din partea mea si cu implicarea presei, tiganii au fost imprastiati la ordinul Comisarului Sef de pe atunci, domnul Dascalu.
Dupa aceasta data tiganii au devenit mai putin agresivi, dar a intrat in scena, ca la comanda, Primaria Timisoara.

Dupa

 functionarii Primariei Timisoara 

au intrat in jocul acesta macabru, distrugator de vieti, si:

 politistii 

 procurorii 

si

 judecatorii 

cu totii muncind pentru tigani si interesele lor
si impotriva cetatenilor agresati care asteapta in van
ca institutiile statului sa isi faca datoria.

Nu atac institutiile in ansamblul lor ci doar pe acesti paraziti care le populeaza si care prin activitatile lor ilegale si imorale dinamiteaza increderea cetatenilor in Justitie.

Rusine! Nu am destul suflu pentru a va tot cere tuturor, in fiecare zi, demisiile din aceste posturi pe care le ocupati impotriva logicii de functionare a institutiilor statului.

Doar o strofa va dedic:

In neghiobie si'ngamfare,
Esti mare dibaci.
Iar cand faci pe prostul,
Eu stiu ca nu te prefaci!

Vladimir Voiasciuc
tel: 0766-661.073