Un clan tiganesc a batut cu salbaticie si a amenintat
cu moartea o avocata in centrul orasului


TITLU ARTICOL:
Un clan tiganesc a batut cu salbaticie si a amenintat cu moartea o avocata in centrul orasului

DATA APARITIEI:
22 Septembrie 2009

AUTOR: Cristian Poelinca

SURSA:  Adevarul 

Carmen Obarsanu a fost batuta si amenintata cu moartea de sase persoane ale clanului de matase Carpaci la doi pasi de Catedrala Mitropolitana.

Avocatul Carmen Obarsanu a fost batuta cu bestialitate, luni seara, de mai multi indivizi care fac parte din clanul Carpaci. Carmen Obarsanu sustine ca a fost batuta cu pumnii si picioarele sub ochii îngroziti ai clientului sau, pe care îl apara într-un proces cu romii. "Tiganii daramau gardul clientului meu si am venit sa vad ce s-a întamplat. La plecare am traversat strada si am fost înconjurata de trei barbati si trei femei. Ei m-au lovit cu pumnii, iar ele cu tocul pantofilor pana m-au umplut de sange", a spus avocatul Carmen Obarsanu.

Aceasta a fost salvata de sotul ei Ioan Obarsanu, fostul sef al Serviciului Juridic din Politia Timis, care a transportat-o la Sectia de Urgente a Spitalul Judetean din Timisoara, unde femeia a primit îngrijiri medicale. Ea s-a ales cu capul spart si mai multe rani la maini si la nivelul toracelui. "Rromii l-au terorizat pe clientul meu, de la care au vrut sa ia casa cu japca. Acum m-au batut în plina strada. Este o rusine ca s-a ajuns la asa ceva în Timisoara", a spus avocatul.

Scandalul de aseara nu este prima încercare de teroare imobiliara a rromilor din Timisoara.
Alti timisoreni, cu proprietati în zona centrala au fost terorizati de vecinii rromi, care au facut presiuni pentru a vinde proprietatile la preturi de nimic.